četvrtak, 14. siječnja 2016.

New year- Fresh new start



Početak je nove godine, vrijeme kada svi stvaramo nove planove. Razmišljamo o stvarima koje želimo postići, mjestima koje želimo obići, o pričama koje trebamo završiti i o nekim novim koje tek trebamo započeti... Vrijeme je i kada se svi vraćamo u prethodnu godinu sumirajući stvari koje smo uradili, usponima i padovima, ljudima koje smo upoznali i onima koje smo izbrisali iz života. Vrijeme je kada otvaramo prvu stranicu jedne nove, prazne knjige, koja tek treba biti ispisana a čije stranice čekaju samo na nas...
Ja sam svoju započela, novim željama, planovima, ciljevima, ali i zadovoljstvom jer je ona prethodna bila uspješna. Donijela sam neke nove odluke, uključujući i ovu da sa vama dijelim dio svog života; započela neke nove početke, na onim starim mjestima i sa onim istim ljudima koji su prethodne godine činili savršenim i čekajući na nove trenutke koje tek trebamo proći. Zajedno, naravno.


Nadam se da ću ostvariti bar dio stvari koje sam zadala sama sebi, da će ovaj novi (i za mene poprilično nepoznat) hobi biti uspješan i da ćemo doživjeti samo lijepe stvari zajedno... Nadam se da ću biti dovoljno uporna da sa vama stvaram neke nove uspomene, i da se neću pokajati što sam donijela ovu odluku... Nadam se da ćemo doživjeti samo lijepe stvari zajedno, da će ovo što sam pripremila biti dovoljno zanimljivo da me zapratite i da me podržite u ovim novim avanturama. Znam da je svaki početak težak, ali ja se nadam da će ovaj moj biti lijep i pozitivan..
U planu sam imala svašta nešto, od kozmetike, random trenutaka i ljudi u svom životu, stvarima koje volim (i onima koje mi nisu baš drage), raznih kratkih priča koje pišem već neko vrijeme, i još svašta nešto :D ... O svemu tome, ali i još nešto više o meni, u nekom od sljedećih čitanja...

I da, skoro da zaboravim... Želim da čestitam treći blogorođendan jednoj od meni najdražih osoba i glavnom krivcu za ovaj post i blog uopće.. Njen blog možete pogledati (ovdje.)

Šaljem vam puno poljubaca do sljedećeg čitanja. :*






Nema komentara:

Objavi komentar